“ Bewustzijn ontwikkelen is de eerste stap in een veranderingsproces ”
Haske van Loenen Martinet

Kinderen en jongeren

Een individueel coaching traject

Je ontdekt hoe je zelf de regie in handen kunt krijgen over je gevoel. Je wordt je bewust van jouw denken en voelen en doen. We houden het vooral praktisch, zodat je handvatten krijgt waar je direct mee in aan de slag kunt in de praktijk. We gebruiken materiaal als; lego, klei, verf/potloden, poppetjes of kaarten om dingen duidelijk en helder te krijgen. Daarnaast is het mogelijk om samen met hond Sam te ‘werken’ (buiten) aan persoonlijke doelen.

Volwassenen

Een individueel coaching traject

We starten altijd vanuit een persoonlijke hulpvraag. Bewustzijn ontwikkelen is de eerste stap in een veranderingsproces. Wat is dan ‘bewustzijn ontwikkelen’ ? Als je ergens last van hebt, dan kan het heel verhelderend zijn om hier over te communiceren met een ander. We puzzelen samen net zo lang totdat je vanuit een ander perspectief de situatie anders kunt ervaren. Waar nodig gebruik je beeldend materiaal. Een andere effectieve manier om jouw persoonlijke hulpvraag te onderzoeken is door samen te werken met (coach)hond Sam !

Teams

Trainingen op Maat

Samen met andere organisaties verzorgt instituut Oogpunt (communicatie) trainingen voor teams. Hoe communiceren wij met elkaar, wat is het effect van mijn communicatie. Wat is het effect van taal. Hoe kunnen wij onze samenwerking verbeteren, versterken? Hoe communiceer je met jezelf en wat is het effect daarvan op de samenwerking? Welke plek heb jij in het team en is dat wat jij wilt?

Een effectieve en verassende manier om te onderzoeken hoe jouw team ‘samenwerkt’  is door de inzet met onze roedel honden.