... een ander perspectief

 

Workshop

“Snuffelen met je hond aan opstellingen”

 

Ontdek en ervaar bij deze workshop hoe je op een praktische manier een actueel thema inzichtelijk in kaart kan brengen.  

Samen met jou hond, hoe gaaf is dat!?

We gaan uit van de invloed van de omgeving waar je als mens en dier deel van uitmaakt (gezin, werk, familie, enz.). Deze omgeving bepaalt in grote mate hoe jouw zelfbeeld is, wat je overtuigingen zijn en wat je laat zien in je gedrag.

In deze workshop ga je op zelf op onderzoek uit door het maken van een opstelling van een door jou gekozen thema. Door de inzichten uit de opstelling vind je vaak antwoorden op je vraag wat je (on)bewust beïnvloedt en waardoor je niet helemaal lekker in je vel zit.

Weet je dat je echt ieder thema kunt opstellen en een plek kunt geven in een ruimte?! Denk eens aan een verlangen wat je steeds maar niet naleeft, of onderzoek je valkuil eens waar je vaker dan gewild intrapt. Of wil je misschien de relatie met je hond eens onder de loep nemen?

Jij kiest zelf een thema, hierdoor wordt de workshop echt persoonlijk! 

Een plezierige en leerzame workshop, met een lach en een traan, vanuit een professionele benadering waar je direct de impact van ervaart. Beleef het zelfs eens, samen met je hond!!

Wij, Haske en Angelique, begeleiden jou tijdens de worskhop in jouw proces.

All-in prijs: € 119,-

Koffie, thee, en een kom lekkere versbereide soep

Data en locatie:

Vrijdag 15 maart   10:00 – 12:30

vrijdag  24 mei     10:00 – 12:30

De workshop wordt gegeven onze prachtige binnen en (overdekte) buiten lokatie bij Kynologen Vereniging Waalwijk , Baan 19 5171 NC Kaatsheuvel Noord Brabant