Trainingen voor teams
Haske van Loenen Martinet

Aanbod: Voor teams

Team Trainingen op Maat

Samen met andere organisaties verzorgt instituut Oogpunt communicatietrainingen voor teams. Hoe communiceren wij met-en tegen elkaar, wat is het effect van mijn communicatie. Wat is het effect van taal. Hoe kunnen wij onze samenwerking verbeteren?

Team training

De vraag van de organisatie is leidend

In overleg met de opdrachtgever wordt de doelstelling van de Team Training vastgesteld. Er ontstaat een Training die een ingang geeft voor de aanpak van vraagstukken die passen binnen de organisatie.

In de Trainingen staat het vergroten van aanwezige vaardigheden en kennis voorop . Werkdruk, fysieke belasting, veranderende regelgevingen maken het werken binnen teams in deze tijd niet makkelijker.  We werken doelgericht. Bewust worden van de eigen vaardigheden, kwaliteiten en eigen communicatie is hier dan ook van groot belang. Door bewust te worden van eigen vaardigheden, kwaliteiten en communicatie creeër je meer mogelijkheden, meer opties. 

“Hoe kan jij jouw vaardigheden, kwaliteiten inzetten in jouw team en waar kunnen jullie elkaar aanvullen”


Voorbeelden van Team Trainingen

– Trainingen in effectieve communicatie

– Verbeteren van samenwerking

– Coachend leidinggeven

– Team Trainingen in combinatie met Coaching on the job

 

 

CRKBO-erkenning

Instituut Oogpunt is sinds januari 2014 erkend als opleidingsinstelling door het Centraal Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).

Door deze CRKBO-erkenning kunnen opleidingen en trainingen vrijgesteld van btw worden aangeboden. Voor meer informatie klik hier