“ Bewust worden van jouw keuze mogelijkheden door ánders te kijken, ánders te ervaren en ánders te luisteren. Dit geeft ruimte en (keuze) vrijheid ”
Haske van Loenen Martinet

Instituut Oogpunt: Haske van Loenen Martinet

Mijn eerste 18 werkjaren heb ik als verpleegkundige in verschillende organisaties in de gezondheidszorg gewerkt. In mijn laatste baan in de gezondheidszorg werkte ik als leidinggevende op een intensive care.

Ik ben afgestudeerd als Creatief Therapeut beeldend, Master Paktitioner in NLP, Transpersoonlijke Coaching en Counseling, systemisch Coach en internationaal Trainer in NLP. Sinds 2007 werk ik voor mijzelf en ben medeoprichter van instituut Oogpunt en als coach werkzaam en gebruikt methodieken uit de NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), creatieve therapie en psycho sociale therapie. Vanaf 2013 tm 2015 heb ik als trainer NLP Praktitioner gewerkt. Naast individuele coaching, train ik regelmatig samen met een collega kleine groepen volwassenen. Hier ligt de focus voornamelijk op persoonlijke ontwikkeling en een ander perspectief ontwikkelen op communicatie en samenwerken.

Naast ‘praten’ werk ik ook met creatieve materialen of doen we oefeningen en ‘spelen’ we een situatie na.  De ene keer ligt de aandacht op de ademhaling en ontspanning, een andere keer wandelen we met hond Sam in het bos.

Kortom: Elk mens is uniek en verdient een persoonlijke benadering.

Ik werk met veel plezier en werk vaak samen met verschillende mensen uit mijn vakgebied.

Afgeronde opleidingen

  • opleiding NLP (Praktitioner en Master) 
  • opleiding tot Transpersoonlijke Coaching  (Praktitioner en Master)
  • opleiding tot internationaal Trainer
  • Creatieve therapie opleiding (A, B, C certificaat)
  • Opleiding Coachen met Honden ( AAC level 3 )

Wat hoort bij mij; energie, beweging en humor.

Waar ik mij vooral op richt is bewustwording in persoonlijke ontwikkeling. Zowel in mijn werk met kinderen en jongeren als met volwassenen.

In mijn werk merk telkens weer dat bewust worden van bijvoorbeeld eigen denken, doen en voelen, jouw patronen, jouw waarden & normen een goede start is voor nieuwe keuzemogelijkheden in je leven. Een systemische benadering van ‘de dingen’ waar je tegenaan loopt is een prachtig vervolg hierop.

In mijn werk ligt de focus vooral op veiligheid van de cliënt, praktisch werken en samen ontdekken welke mogelijkheden jij in je hebt om jezelf te helpen !

Samenwerken met Sam de hond

Sam is een jonge hond en werkt graag mee in de coaching. Met Sam werken we buiten in het bos.

Instituut Oogpunt is aangesloten bij:

registratie nummer 90200292 AAC  level 3 ( Animal Assisted Coaching) 

Het AAI kwaliteitsregister (AKR) geeft op transparante wijze een overzicht van gekwalificeerde aanbieders en opleidingen op het gebied van dierondersteunde interventies. Vrijwilligers, handlers en professionals, die een passende opleiding hebben gevolgd om op een verantwoorde wijze dieren te kunnen inzetten, staan in het register. De opleidingen en cursussen die in het register staan, zijn langs de meetlat van de ISAAT/ESAAT kwaliteitsrichtlijnen gelegd en daarmee erkend als kwalitatief goede opleiding voor het gaan werken met dieren.

CRKBO registratie